Fondo
Zoeken Contact

Overheid en burger centraal

Overheid

De overheid kent diverse takken van sport en Fondo is in vele daarvan actief. Denk daarbij aan het ondersteunen van waterschappen, veiligheidsregio’s, gemeenten en overige overheidsinstellingen. Ieder van die onderdelen binnen de overheid heeft een gemeenschappelijk belang: het ondersteunen van de burger. Waar er gewerkt wordt voor de burger staat veiligheid van data en het borgen van procedures natuurlijk hoog in het vaandel.

Vragen? Neem contact op

Dienstbaar en veilig

Fondo ondersteunt

Fondo ondersteunt overheidsinstellingen op verschillende fronten:

  • Mobiele devices voor het personeel met veilige toegang tot e-mail, bedrijfsgegevens en diensten.
  • Tablets in de waterschappen voor de buitendienst. Hierbij kunnen bijvoorbeeld de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het maaien van de slootkanten via GPS automatisch bijhouden waar ze zijn geweest en waar de volgende dag weer gestart kan worden.
  • Binnen vrijwel alle veiligheidsregio’s wordt er op ambulances en brandweerwagens gebruik gemaakt van tablets. Denk hierbij aan een overzicht van blusinstructies bij gevaarlijke stoffen of de communicatie tussen ambulance en de spoedeisende hulp.

Werkt u met (bijzondere) persoonsgegevens, dan kan Fondo u helpen deze veilig beschikbaar te stellen aan uw personeel.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wellicht interessant

Veiligheid centraal

Moderne veiligheid

Veiligheid staat voorop en is niet weg te denken in de IT. Denk hierbij aan moderne veiligheid, waarin een traditionele anti-virus niet meer voldoende beschermt. En denk ook aan het op een veilige manier van toegang tot applicaties en identificeren van uw medewerkers, plus het device waarop zij kiezen te werken. Fondo maakt veiligheid voor u flexibel en gemakkelijk.

Meer over veiligheid

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.