Fondo
Zoeken Contact

Uw retailmedewerker centraal

Retail

In de retail wordt niet alleen vaak gebruik gemaakt van pc’s, laptops en tablets. Er is ook een specialistische tak: rugged devices. Dit zijn handscanners of andere apparaten die niet per se persoonsgebonden zijn, maar dienen voor één doel. Fondo werkt met de grootste retailers in Nederland om deze apparaten te managen via Workspace ONE.

Vragen? Neem contact op

Handig scannen

Rugged devices

Voor rugged devices zijn er diverse opties:

  • Handscanners, waarbij de consument zijn eigen boodschappen scant
  • Handscanners voor het personeel om inkomende goederen te scannen en controles uit te voeren bij zelfscannende consumenten
  • Scanners met groot scherm, om informatie weer te geven over gescande producten, bijvoorbeeld medicijnen.

Rugged devices zijn vaak in grote getalen aanwezig, zoals de honderden handscanners voor consumenten. Voor ketens waarbij er apparaten per locatie zijn, kan dit in de duizenden lopen. Het is dus logisch dat voor het in gebruik nemen en beheren van deze apparaten een betrouwbaar platform nodig is. Fondo kan u hierbij helpen!

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wellicht interessant

Lees hier meer over wat wij zoal doen in de retail.

Veiligheid centraal

Moderne veiligheid

Veiligheid staat voorop en is niet weg te denken in de IT. Denk hierbij aan moderne veiligheid, waarin een traditionele anti-virus niet meer voldoende beschermt. En denk ook aan het op een veilige manier van toegang tot applicaties en identificeren van uw medewerkers, plus het device waarop zij kiezen te werken. Fondo maakt veiligheid voor u flexibel en gemakkelijk.

Meer over veiligheid

Heeft u vragen over dit onderwerp? Marcel Lagendijk helpt u graag verder. Neem contact op.

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.