Fondo
Zoeken Contact

De transportmedewerker centraal

Transport & logistiek

Binnen de transportsector is er altijd de noodzaak voor actuele en snel beschikbare bedrijfsdata. Dat geldt zowel onderweg  voor de chauffeur, als in het magazijn.

Het is belangrijk dat de chauffeur zo optimaal mogelijk zijn werk kan uitvoeren. Het kan al veel schelen als hij een mobiel device tot zijn beschikking heeft waar hij route-informatie en klantgegevens op kan zien.

Vragen? Neem contact op

De eindgebruiker centraal

Transport & logistiek

Een pakketje ophalen bij de servicebalie van de supermarkt, thuis boodschappen in ontvangst nemen van een online boodschappendienst: al dit soort diensten zijn niet mogelijk zonder de dienst transport. Dat maakt het ook voor de eindgebruiker belangrijk dat de transportdiensten de juiste digitale middelen tot hun beschikking hebben. Met actuele data over de route kan de chauffueur optimaal zijn weg vervolgen, terwijl de magazijnmedewerkers met actuele data over voorraad, levering en afhalen het best gediend zijn.

Vragen?

Rugged devices

Naast dat er in het transport vaak gebruikt wordt van telefoons en tablets, is er ook een specialistische tak: rugged devices. Dit zijn handscanners of andere apparaten die niet per se persoonsgebonden zijn, maar meer dienen voor één doel. Fondo werkt met de grootste retailers in Nederland om deze apparaten te managen via Workspace ONE.

Of het nou een mobiele telefoon van een medewerker met toegang tot mail gaat of een hele vloot aan specialistische devices, Fondo kan u helpen uw bedrijfsproces te stroomlijnen door middel van Workspace ONE.

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wellicht interessant

Veiligheid centraal

Moderne veiligheid

Veiligheid staat voorop en is niet weg te denken in de IT. Denk hierbij aan moderne veiligheid, waarin een traditionele anti-virus niet meer voldoende beschermt. En denk ook aan het op een veilige manier van toegang tot applicaties en identificeren van uw medewerkers, plus het device waarop zij kiezen te werken. Fondo maakt veiligheid voor u flexibel en gemakkelijk.

Meer over veiligheid

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Joris Adriaanse vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.