Fondo
Zoeken Contact

De zorgmedewerker centraal

Zorg

Fondo heeft jarenlang ervaring in de gezondheidszorg en voelt zich comfortabel in de wereld van patiëntgegevens, NEN- en ISO-normeringen. Ook zijn we bekend met het dagelijks reilen en zeilen van verplegend en behandelend personeel.

Hoge mate van veiligheid, snel beschikbaar en een betrouwbare inhoud. Dat zijn de kernwoorden in de IT-omgeving van de zorg. Fondo helpt de zorg op diverse vlakken. Denk daarbij aan:

  • Een flexibele werkplek waarbij je makkelijk op je tablet kan werken aan het bed
  • Automatisch diensten beschikbaar maken voor personeel
  • Het veilig ontsluiten van een elektronisch cliëntendossier
  • Een goed beschikbaar datacenter.

Vragen? Neem contact op

ECD en tablets

Mobiel werken

Door het verplichte elektronisch cliëntendossier (ECD) zijn er een hoop uitdagingen bij gekomen. Fondo helpt met de invoering van het ECD, bijvoorbeeld door tablets beschikbaar te stellen. Deze zijn draagbaar, beveiligd en bieden een hoop mogelijkheden. Hierdoor kunt u zorg bieden zonder ingewikkelde digitale middelen.

Snel aan de slag

Tap & Go

Bij de spoedeisende hulp is het cruciaal dat medisch personeel snel aan de slag kan. Fondo biedt hiervoor de dienst Tap & Go aan. Als een zorgverlener zijn badge tegen het werkstation aantikt, kan hij er binnen enkele seconden gebruik maken van een virtuele desktop.

Snel schakelen

Flexibel datacenter

Een dynamische omgeving vraagt om een datacenter wat minimaal net zo flexibel is. Fondo werkt met VMware Cloud Foundation om een ideaal Software Defined DataCenter aan te bieden. Dat bestaat uit een gevirtualiseerde onderlaag (vSphere) met een gevirtualiseerde opslag (vSAN) en een krachtig en veilig netwerk (NSX netwerkvirtualisatie). Hierdoor kan IT net zo dynamisch schakelen als de zorg zelf.

 

Over Fondo

Wij werken met

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo doen wij alles zodat uw medewerker tevreden is over zijn of haar werkplek. Wij zorgen samen met u ervoor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Arjen van Weeghel vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wellicht interessant

Lees hier meer over wat wij zoal doen in de zorg.

Veiligheid centraal

Moderne veiligheid

Veiligheid staat voorop en is niet weg te denken in de IT. Denk hierbij aan moderne veiligheid, waarin een traditionele anti-virus niet meer voldoende beschermt. En denk ook aan het op een veilige manier van toegang tot applicaties en identificeren van uw medewerkers, plus het device waarop zij kiezen te werken. Fondo maakt veiligheid voor u flexibel en gemakkelijk.

Meer over veiligheid

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Arjen van Weeghel vertelt u hier graag alles over. Neem contact op!

Fondo is overal

Sectoren

Bij Fondo voelen we ons comfortabel in elke sector. Wilt u weten wat wij voor uw sector kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.