Fondo
Zoeken Contact

Aanzetten en aanmelden, klaar!

Uw Dell laptop simpel en veilig managen
met VMware Workspace ONE

Fondo maakt het gemakkelijk

Je nieuwe Dell device uitgerust met VMware Workspace ONE, dé management software voor het beheren en configureren van al je laptops, desktops, tablets en mobiele telefoons. Speciaal geoptimaliseerd voor Dell hardware, uniek en veilig.

De ideale werkplek creëren voor uw medewerkers is simpel en veilig met VMware Workspace ONE. Het is ons specialisme dat uw digitale werkplek op de juiste manier geïmplementeerd is en veilig blijft. Uw IT-afdeling beschikt dan over de juiste tooling waarmee alle medewerkers in uw organisatie, op elke locatie met de vele beschikbare mobile devices veilig kunnen werken.

Wilt u meer weten?

Martijn vertelt u graag alles hierover. Bel of mail hem gerust.

Onze diensten 

Een tevreden medewerker

Bij Fondo stellen wij alles in staat voor een tevreden medewerker. Wij zorgen er dan ook samen met u voor dat uw digitale werkomgeving zo goed mogelijk is ingericht en draaiende blijft. Onze experts kunnen u hierbij van begin tot eind ondersteunen.

Werkplek as a Service

Met Werkplek as a Service bieden wij u een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur, die u naar wens optimaliseert. Deze ICT-omgeving kunnen wij volledig of deels voor u beheren.

Werkplek as a Service

Educatie

Hoe beter uw medewerkers bekend zijn met de materie, des te succesvoller u de gekozen oplossingen van VMware of Microsoft inzet. Wij helpen u daarbij, met op maat gemaakte trainingen, of met het officiële VMware portfolio.

Educatie

Onze experts

Onze gecertificeerde specialisten werken bij u op locatie voor het nodige advies en ondersteuning in uw IT-team, in inrichting en beheer van uw digitale werkplekken en modern datacenter. Dit kan in de vorm van korte en lange termijnprojecten.

Consultancy

Hardware, software en implementaties

Met onze specifieke aanpak zorgen wij voor een optimale implementatie, toegesneden op de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Lees meer over onze aanpak.

Hardware & software

Beheer & support

Het managen van een digitale werkomgeving vereist specialistische kennis. Onze specialisten helpen u met zowel het technisch- als het functioneel beheer. Lees verder.

Beheer & support

Wij werken met

Wellicht interessant

Meer weten over wat wij zoal doen? Lees hier verder!