Fondo
Zoeken Contact

VMware

VMware is de wereldwijde leider in infrastructuur virtualisatie. VMware levert bewezen virtualisatie-oplossingen. Van de werkplek en het datacenter, tot applicaties en de cloud, waardoor uw organisatie, met Fondo als VMware partner, veel resources kan besparen. Infrastructuur virtualisatie betreft het creëren van een softwarepresentatie van iets, zoals een server, zodat het niet afhankelijk is van de beperkingen van fysieke hardware. Hierdoor is het altijd toegankelijk en kan het worden gebruikt. 

VMware partner

Als VMware-partner neemt Fondo het voortouw om uitdagingen voor klanten te begrijpen. Met de expertise en VMware-technologie levert Fondo ‘uitkomsten als service’, waardoor er bij de onderlinge klanten uitzonderlijk veel waarde wordt gecreëerd.

VMware Infrastructuur

Organisaties die een betrouwbare infrastructuur nodig hebben, kunnen zich niet altijd de fysieke servers veroorloven die nodig zijn voor hun productieomgevingen. Door een of meerdere fysieke servers virtueel te gebruiken, krijgen organisaties de infrastructuur die ze nodig hebben. VMware Infrastructuur focust zich op virtualisatie, gecentraliseerd beheer, resource optimalisatie, beschikbaarheid van toepassingen en operationele automatiseringsmogelijkheden.

VMware Workspace ONE

VMware Workspace ONE is een intelligent bedrijfsplatform, waardoor applicaties eenvoudig en veilig aangeleverd en beheert kunnen worden op ieder device. Workspace ONE is te vergelijken met een bureaublad waar al jouw cloud, mobiele, web en Windows applicaties bij elkaar komen. Op het platform heb je toegang tot alle tools en informatie die je nodig hebt.

VMware Tanzu

Uw applicaties met cloud-native technologieën, containers en Kubernetes optimaliseren? Dat kan met VMware Tanzu. VMware Tanzu biedt het portfolio met producten en oplossingen waarmee klanten Kubernetes gestuurde en container gebaseerde applicaties kunnen bouwen.

 

Wilt u meer informatie? Martijn Privee vertelt het u graag. Neem contact op!