Fondo
Zoeken Contact

Werken bij

Wil jij je thuis voelen bij je werkgever?

Fondo vindt een eerlijke, open, informele en vooral no-nonsens cultuur heel belangrijk. Dat is ook wat onze collega’s zo waarderen. Fondo stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Veel persoonlijk contact en ruime mogelijkheden om je kennis verder uit te bouwen. Daarnaast een uitdagende opdracht die aansluit bij jouw kennis, ervaring en ambities.

Toon vacatures

Wij werken voor

“'Als je in de ICT werkt, moet je technische ontwikkelingen bijhouden. Bij Fondo voel ik me gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen."
profielfoto, man, lach, donkere ogen, blauwe trui, armen over elkaar
Jorrit Wensink
Systems Specialist
“Bij Fondo werken mensen die op zoek zijn naar uitdagingen. Waar geen probleem te groot voor is en die zich vast kunnen bijten in de materie. Op het moment dat een klant een vraagstuk heeft, kan je daar gerust iemand van Fondo op zetten, want dan komt het wel goed."
man, lach, profielfoto, blauwe blouse
Otto van den Brandt
Senior Consultant
“Ik wilde altijd al een keer een opdracht in het buitenland doen. Ik heb twee kinderen, dus dat is lastig. Dankzij de hulp en flexibiliteit van Fondo, en natuurlijk van de klant, hebben we samen mijn ambities kunnen waarmaken."
profielfoto, man, lach, kuiltje in de wang, blouse
Joris van den Bergh
Senior Consultant
“Mijn grootste uitdaging? De overstap van projectmatig werken naar consultancy. Bij Fondo kan het allemaal! Je wordt bewust in het diepe gegooid, maar zo krijg je wel alle ruimte om dingen op je eigen manier te doen. Als ik ergens niet uit kom kan ik altijd bij mijn collega's terecht."
man, bril, lach, fondo shirt
Joris Adriaanse
Business Development Manager

Wat werken bij Fondo voor jou betekent

Bij Fondo draait het om jou als persoon. Wij investeren in jouw ontwikkeling (zowel technische als soft skills) en zorgen ervoor dat je kennis up-to-date blijft door opleidingen en certificeringen aan te bieden. Daarnaast organiseren we interne kennissessies, teamavonden en in-house trainingen.

Bovendien zijn er informele borrels, sportieve uitjes en trips naar het buitenland. Waarom? Omdat onze medewerkers het hart van het bedrijf zijn.

Wij werken met

Enthousiast? Wat nu…

Je kunt altijd contact met een van onze medewerkers opnemen. Kom langs op een van onze events of kom langs op kantoor voor een kop koffie.

Contact

Even brainstormen over jouw functie?

Jolanda van Agthoven vertelt je hier graag alles over. Neem contact op.

Vacatures

Herken jij jezelf in een van onderstaande profielen, dan horen we graag zo snel mogelijk van je ! Herken jij jezelf nog niet helemaal in een van onderstaande profielen, ook dan spreken we je graag. Wie weet creëer jij je eigen functie wel !

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsupdate