Workspace ONE
Workspace One

Zekerheid voor uw bedrijf en eenvoud voor de eindgebruiker

VMware Workspace ONE is een simpel en veilig bedrijfsplatform dat apps aanlevert en beheert op ieder toestel. Workspace ONE is beschikbaar als cloudservice, maar kan ook op locatie worden geïmplementeerd.

Login

Beveiligde toegang

Na beveiligde toegang tot de Workspace ONE app, kunnen werknemers hun persoonlijke werkomgeving raadplegen. Na een eerste aanmelding, hoeft het hele proces niet nogmaals doorlopen te worden. De unieke VMware Identity Manager maakt het mogelijk om snel en eenvoudig in te loggen.

Byod

Op ieder toestel

VMware Workspace ONE is toepasbaar op ieder toestel en sluit aan op ieder systeem.

  • Any app + Any device + Any cloud
  • Iedere app; App-Volumes, Citrix apps, lokale software
  • Ieder device; Laptop, desktop, tablet, telefoon, etc
  • Ieder OS; Windows, Mac OS, Chrome, etc
  • Iedere cloud; SAAS, uw infrastructuur, iedere combinatie mogelijk
  • Iedere werkplek; Horizon, XenDesktop, Windows 10
Eigen Software

Eigen software

De dienst heeft een eigen email, kalender, contactenlijst en chatfunctie. Werknemers kunnen hier veilig gebruik van maken, zonder dat hun werkgedrag aangepast hoeft te worden. Er kan centraal bepaald worden welke data in welke mate gedownload en/of geraadpleegd kunnen worden. Ook manieren om op afstand samen te werken zijn beveiligd met Workspace ONE. De dienst kan volledig worden geïntegreerd met de bestaande apps die hiervoor gebruikt worden.

Functies

Veiligheid

VMware Workspace ONE combineert identiteit-herkenning en device management. De toegang wordt gegeven op basis van een aantal voorwaarden gebaseerd op het gebruikte netwerk en de locatie van het apparaat. Zo is de veiligheid van bedrijfsinformatie altijd consistent.

Vmware Enterprise Solution Provider

Meer informatie over VMware Workspace ONE.